Hendriks vastgoed

Bloembakken maken met stapelblokken

Geplaatst op

Heb jij een nieuw huis gekocht en wil jij jouw tuin een complete metamorfose geven door het plaatsen van bloembakken? Maar weet jij niet met welk materiaal je dit het beste kunt doen? Dan kun je het beste gaan voor stapelblokken! Stapelblokken zijn een perfect materiaal om bloembakken mee te maken en in deze tekst lees je precies waarom! Lees dus gauw verder.

Waarom kiezen voor stapelblokken?

Waarom zou je nu eigenlijk kiezen voor stapelblokken bij het maken van bloembakken? Nou, het materiaal is super handig! Een stapelblok zorgt er namelijk voor dat jij zelf de vrijheid hebt om de grootte van jouw bloembakken te bepalen. Ook kun jij zelf beslissen hoe jij de blokken op elkaar wilt plaatsen! Bovendien zijn stapelblokken steeds gemakkelijker verkrijgbaar in alle soorten en maten. Wil jij dus een bepaalde kleur? Dan kun je ervan uit gaan dat je die kunt vinden!

Hoe kun je bloembakken maken met stapelblokken?

We zien het tegenwoordig steeds vaker: bloembakken in voor- en achtertuinen. Je kunt afhankelijk van de planten en bloemen immers precies bepalen hoe groot de bloembak moet zijn, want je zit niet vast aan standaardmaten! Je kunt met de bloembakken van stapelblokken zelfs planten binnen de perken houden. Hierdoor kun je de planten letterlijk opsluiten in de bloembak. Het effect hiervan is dat de tuin er netjes en opgeruimd uitziet. Een ander voordeel bij het gebruik van stapelblokken is dat je ze zelf op elkaar kunt plaatsen zoals je wilt. Hier bedoelen we mee dat je bijvoorbeeld de blokken precies op elkaar kunt monteren, maar je kunt er ook diepte mee creëren! 

Als je de blokken soms een beetje laat uitsteken zorgt dat ervoor dat het er dynamischer en natuurlijker uitziet. Speel dus een beetje met de stapelblokken en besluit wat de beste manier is voor jou! Bovendien kun je nog kiezen uit verschillende stapelblokken als we het hebben over materiaal. Er zijn namelijk natuursteen stapelblokken, maar ook beton stapelblokken. Je kunt dus uitzoeken welke blokken het beste passen bij jouw tuin, maar natuurlijk ook bij je budget! Wees creatief met de stapelblokken en geniet tot slot van jouw mooie nieuwe bloembakken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees de blog op onze site om op de hoogte te blijven van de verschillende interessante trends die spelen in de wereld van vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ hendriksvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden