Hendriks vastgoed

Check de kwaliteit van je leidingwater in je nieuwe pand of woning

Geplaatst op

Natuurlijk kijk je als je in vastgoed gaat beleggen in eerste instantie naar zaken als rendement en uitstraling. Pas later ga jij je verder verdiepen in het pand of de woning en kun je ook eens kritisch kijken naar de kwaliteit van het leidingwater. Belangrijk, want we gebruiken gedurende heel de dag water. Zonder water kunnen we niet functioneren en dus mogen we best kritisch kijken naar de kwaliteit.

Kijk ook bij leidingwater eens naar het rendement

Binnen vastgoed draait alles om rendement. Laat jij hard leidingwater zijn werk doen, dan is er van rendement geen sprake. Hard leidingwater zorgt er namelijk voor dat apparaten als de wasmachine, vaatwasser en waterkoker veel minder functioneren, maar wel veel meer stroom verbruiken. Voor de vastgoedbelegger is zoiets ondenkbaar. Die zal dus zeker kiezen voor een investering in de waterontharder. De waterontharder transformeert hard water in zacht water. En dat heeft alleen maar positieve effecten. 

Zonder waterontharder krijgt hard leidingwater vrij spel

Zonder waterontharder krijgt hard leidingwater vrij spel en gaat dus je apparatuur minder presteren en meer stroom verbruiken. De mate van kalkaanslag groeit en groeit en het water smaakt amper nog en dus meteen je koffie ook niet. De oplossing is het laten plaatsen van een waterontharder. De waterontharder onttrekt kalk uit het leidingwater en daardoor gebruik je veel zachter water. Dat heeft alleen maar positieve effecten. Je hebt geen harde was meer uit de wasmachine, de koffie smaakt beter en de apparatuur heeft veel minder stroom nodig voor veel betere prestaties. Het rendement van de apparatuur is dus veel beter wanneer je een ontharder laat plaatsen. 

Langere levensduur van je apparatuur door de waterontharder

De waterontharder zorgt voor een langere levensduur van je apparaten en bezorgt je bovendien structureel een lagere energierekening. Daardoor verdien je de investering in de waterontharder al redelijk snel terug. Bovendien hoef je je apparatuur minder snel te laten vervangen. Reden voldoende dus om ook voor een waterontharder te kiezen. Omdat we zoveel water gebruiken is het verstandig om alleen genoegen te nemen met het beste leidingwater, zacht leidingwater dus.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden