Hendriks vastgoed

Een makelaar Hilversum inschakelen doe je zo

Geplaatst op

De huizenmarkt staat op zijn kop en soms kan het daarom ontzettend aantrekkelijk zijn om je huis te verkopen in deze tijd. Hoewel het als starter lastig om een huis te bemachtigen. In dit blog gaan we het hebben over het verkopen van je huis. In deze blog hebben we het over het verkopen van je huis in Hilversum en makelaars in Hilversum. 

Waar moet je allemaal aandenken wanneer je je huis verkoopt? 

Ten eerste is het belangrijk om de voorbereidingen op het verkopen van je huis helder te hebben. Het begint met het zoeken naar een goede makelaar Hilversum. Waar let je op bij het kiezen van de juiste makelaar? Stel kritische vragen aan jezelf en de makelaar. Kijk naar wat jij niet kan wat de makelaar voor jou kan doen. En onderhandel over de kosten van de vergoeding van de makelaar. 

Verkoop klaar maken van het huis 

Zorg dat je huis verkoop klaar is. Wat wordt hiermee bedoeld? Je kunt hierbij denken aan klein onderhoud zoals het schilderen van kozijnen, het netjes maken van de tuin en het opruimen van het huis. 

Bezichtigingen 

Wanneer je huis in de verkoop gaat zal je bezichtigingen laten verzorgen door je makelaar Hilversum. Dit kan de kans op potentiële kopers vergroten en je bent er zelf geen tijd aan kwijt. En ook een ‘open huis’ is een goede manier om kopers enthousiast te maken voor je huis. De potentiële kopers krijgen een goed beeld van je huis en je hebt gelijk veel mensen in een keer. 

Onderhandelen doet de makelaar Hilversum voor je

Ook onderhandelen komt kijken bij het verkopen van je huis. Ook dit kun je overlaten aan je makelaar Hilversum. Zij hebben dit immers al heel vaak gedaan en nemen je wensen in acht. Nadat je makelaar en de kopers een voorlopige overeenkomst hebben gemaakt. Wanneer je huis dan echt verkocht is, maak je een afspraak met de kopers bij de notaris. Er moeten namelijk een aantal dingen geregeld worden voordat je je huis kunt verkopen. De notaris zorgt voor de officiële eigendomsoverdracht. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden