Hendriks vastgoed

Gave badkamer ideeën voor 2022

Geplaatst op

De badkamer is tegenwoordig veel meer een plek om te relaxen dan zomaar een ruimte waar je even naar binnen loopt om je snel te wassen. Dan is het wel extra leuk om een interessante, moderne richting te maken waar je helemaal in kunt relaxen, zodat je elke avond als je thuiskomt van het werk weer helemaal relaxed bent. Wil je weten hoe je de badkamer op een leuke manier kunt inrichten? Lees dan snel verder in deze blog

Interessante elementen voor in de badkamer

Er is tegenwoordig veel keuze uit verschillende elementen, dingen die vroeger niet bestonden of gewoon zo high-end waren dat ze niet bereikbaar waren voor de meeste mensen. Tegenwoordig is dit allemaal anders en zijn er veel verschillende woonstijlen waaruit je kunt kiezen. Uit deze woonstijlen halen we allerlei leuke elementen voor de badkamer om deze ruimte een level hoger te maken. We geven een aantal interessante voorbeelden waar je mee kunt experimenteren:

  • Kies een vrijstaand bad dat een wat afwijkende vorm heeft, bijvoorbeeld een ovaal bad. Dit is niet ingemetseld maar staat los en vrij op pootjes. Dit geeft een zeer moderne look aan je badkamer 
  • Voor een lichte look is het erg leuk om meubels in je badkamer zogenaamd te laten zweven. Het is mogelijk om de wastafels en het toilet te laten zweven zo ontstaat er de lichtheid waar je van kunt profiteren in je badkamer. Je kunt bijvoorbeeld hierdoor een hele lichte sfeer oproepen waardoor je je relaxter voelt. 
  • Zorg voor mooi lichtplan in je badkamer bijvoorbeeld met spotjes om bepaalde elementen mooi uit te lichten. Misschien heb je wel planten of vazen in je badkamer staan voor de sfeer, wanneer je deze mooi uit licht, wordt de aanblik van de ruimte extra mooi.

Moodboard maken

Als het gaat over het inrichten van je badkamer, dan is het goed om eerst te kijken wat je precies allemaal in je badkamer zou willen hebben en dit voor jezelf ´op een rijtje te zetten´.

Dat kun je heel gemakkelijk doen door te gaan voor een moodboard. Dit is een bord waarop je allerlei afbeeldingen en teksten kunt plakken om zo een soort overzicht te maken van de verschillende ideeën die je hebt opgedaan her en der. Bij badkamer alkmaar ondersteunen ze je graag in het maken van je concept en de realisatie hiervan. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees de blog op onze site om op de hoogte te blijven van de verschillende interessante trends die spelen in de wereld van vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ hendriksvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden