Hendriks vastgoed

Gave woning voor 2022: kies je palet!

Geplaatst op

Woning is meer dan alleen een verzameling meubelstukken of objecten waar je een emotionele waarde aan hecht. Het interieur van een thuis is een mooi samenspel van de verschillende elementen waarbij aandacht besteed wordt aan de vorm, structuur, textuur en de kleurstellingen. Daarom is het superbelangrijk om de juiste verf uit te zoeken. Voor binnen kies je dan natuurlijk allerlei soorten verf die binnen heel mooi staan en daarvoor geschikt zijn. Voor buiten zijn weer andere wat meer robuustere soorten verf nodig. Verf voor binnen en buiten kun je ook online bestellen. Online verf kopen voor buiten doe je gemakkelijk via bestel-verf.nl.

Ga voor eenvoudige tinten

Wanneer je in een vrolijke bui bent en wel eens flink wilt uitpakken als het om de kleuren in je woonkamer gaat, dan kan het bijzonder verleidelijk zijn om tinten te kiezen die nou net eventjes niet goed zijn voor de basis. Je kunt beter basale tinten kiezen, als wit grijs en aanverwante aardekleuren, dan dat je felle kleuren op de muur gaat schilderen. Natuurlijk kun je hier en daar wel accenten leggen, maar de meeste mensen vinden het toch mooier om een ingetogener achtergrond te hebben waartegen je allerlei juist wel weer fellere kleuren kunnen zetten.

Basale tinten zijn tijdlozer 

In principe is er eigenlijk niet echt iets 100% tijdloos, maar je kunt wel design kiezen wat op een of andere manier toch iets meer tijdloos is dan andere soorten design. Dus wanneer je voor een witte achtergrond gaat, zal dat minder snel uit de mode gaan dan bijvoorbeeld een bepaald patroon dat gedurende een aantal jaren erg populair is. Zo hadden we in de jaren 90 allerlei roze en paarse patronen die nu tegenwoordig niet meer aan te gluren zijn.

Natuurlijk kan het wel voorkomen dat een witte achtergrond op een gegeven moment niet meer zo in trek is, maar dat men bijvoorbeeld juist weer terug gaat naar aardekleuren.

Deze veranderingen zien wij overigens niet zo snel gebeuren, dus kun je beter voor een ingetogen palet gaan dan voor hele drukke patronen die maar heel kort leuk blijven.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden