Hendriks vastgoed

Tips voor snelle verkoop vastgoed

Geplaatst op

Ben jij van plan om je vastgoed te gaan verkopen? Dan is het hebben van goede foto’s bijvoorbeeld een van de zaken die er toe doet leiden dat je de woning snel zult gaan verkopen. Echter, hangt het snel verkopen van meer factoren af zoals de bezichtiging. Om deze reden zullen we in dit artikel kort stilstaan bij een aantal tips waardoor je op zowel de foto als de bezichtiging meer kans zult maken om de woning te doen verkopen. Hierdoor weet je zeker dat je kans vergroot zal worden.

Zorg dat het opgeruimd is

Als eerste tip is het altijd het advies om ervoor te zorgen dat de ruimte opgeruimd is. Als je namelijk niet in voldoende mate hier rekening mee houdt, zul je merken dat je hier spijt van zult krijgen. Veel mensen vinden het zowel op de foto als bij de bezichtiging dan rommelig. Diverse onderzoeken hebben tevens aangetoond dat veel mensen hier niet doorheen kijken. Ben jij niet zelf in staat om de woning netjes te maken, huur dan een specialist in die je hierbij kan helpen.

Versiering bij een bezichtiging

Als je een bezichtiging hebt, is het goed om te kijken naar de mogelijkheden om het te versieren. Zorg ervoor dat het als een leuk momentje wordt beschouwen waarbij je bijvoorbeeld ballonnen bij de ingang ophangt. Hierdoor krijgen mensen net dat wauw-effect waardoor de kans bestaat dat ze eenvoudiger over de streep worden getrokken. Kortom, zeker een aanrader.

Zorg voor een foto in glas

Wat bij steeds meer bezichtigingen gebeurt, is dat er wordt gekozen voor foto in glas. De reden dat er wordt gekozen voor foto in glas is omdat je hierdoor foto’s in mooi helder licht kunt plaatsen. Veel mensen denken dat het niet nodig is om foto in glas te plaatsen bij de ingang van de woning, maar diverse onderzoeken hebben aangetoond dat een foto in glas zorgt voor een verbeterd effect bij het verkopen van je woning.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden